Manon-troppo » Specials » Computerproblemen oplossen

Computerproblemen gemakkelijk oplossen

Computerproblemen gemakkelijk oplossen Sommige computerproblemen kun je eenvoudig zelf oplossen. Bijvoorbeeld als je browser Chrome telkens crasht. Of als je de internetbrowser ask.com wilt verwijderen. Of als je via de programma’s Searchnu of Searchqu met Ask wordt geconfronteerd. Maar ook problemen met je laptop of desktop als bijvoorbeeld ineens alle tekst in MS Word en op internet cursief staat, kun je zelf verhelpen. En dat geldt met nog veel meer problemen.

Zo verwijder je ask.com van je computer

Stel dat je ongewild de internetbrowser ask.com op je computer hebt geïnstalleerd. Deze browser kan zich via je startpagina en je toolbar aan je opdringen. Hoe verwijder je dat programma dan zodanig dat het voortaan niet meer telkens opnieuw je zoekmachine kan overnemen? En hoe voorkom je op een gemakkelijke manier dat je opnieuw dergelijke adware op je pc oploopt? Lees de tips in Stap voor stap ask.com van je pc verwijderen.

Ask of Searchnu van je computer verwijderen

Ask.com en Searchnu.com zijn programma's van hetzelfde bedrijf. Soms is niet direct duidelijk hoe het komt dat je normale browser blijkt te zijn overgenomen door Ask. In een aantal gevallen komt dat door het programma Searchnu of Searchqu. Lees hoe je dat programma van je pc verwijdert en daarmee ook van Ask.com wordt verlost in het artikel Ask of Searchnu verwijderen van je computer.

Alle tekst cursief in Word en op internet? De oplossing

Op een kwade dag start je je computer op en alle tekst in MS Word en op het Internet staat cursief? Hoe kun je in plaats van al die schuine letters weer normaal gezette tekst te zien krijgen? De oplossing vind je in het artikel Ineens alle tekst cursief in MS Word en op het internet?

Probleem met Wordpress: mogelijke oplossingen

Wordpress is een veelzijdig en stabiel programma voor blogs. Toch kun je ook met Wordpress weleens tegen een probleem oplopen. Volg in zo'n geval de adviezen van het artikel Zelf je problemen met Wordpress oplossen.
Zo verwijder je Ask.com van je computer

Zo verwijder je Ask.com van je computer

Ineens zit je met een probleem: tegelijk met een freeware of shareware programma blijk je onverwacht ook software van Ask.com te hebben geïnstalleerd. Ask.com heeft je gebruikelijke startpagina overge…
Alle tekst cursief in Word en op Internet? De oplossing

Alle tekst cursief in Word en op Internet? De oplossing

Heb je last van het probleem dat alle tekst in MS Word en op het Internet ineens cursief staat? Hoe krijg je die vervelende schuine letters (de zogenaamde italics) weer normaal? Op internetfora vind j…
Probleem met Wordpress? Mogelijke oplossingen

Probleem met Wordpress? Mogelijke oplossingen

Wordpress is een handig softwareprogramma voor blogs en andere websites. Stel dat je gekozen hebt voor de Wordpress-versie die je kunt installeren op de servers van je eigen internetprovider. Hoe los…
Ask of Searchnu van je computer verwijderen

Ask of Searchnu van je computer verwijderen

Als je een zoekopdracht op het internet wilt ingeven en in plaats van je normale zoekmachine Google, Bing of Explorer je een zoekpagina met het grote rode logo van Ask.com ziet verschijnen, vraag je j…
Gepubliceerd door Manon-troppo op 23-12-2012, laatst gewijzigd op 17-08-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.